Clubul Sportiv

„Marea Neagră”

Constanța

Kung Fu

În cadrul Clubului Sportiv „Marea Neagră” se pot practica stilurile de arte marțiale chinezești „Zha Quan”, „Wing Chun Kuen”, „Yong Chun Quan” (Formă tradițională de Wing Chun, bazată pe mișcările șarpelui și ale cocorului), „Taiji Quan stilul Yang tradițional” și formele competiționale „Tui Shou” și „Sanda”.

De asemenea, în funcție de stil, pot fi studiate armele tradiționale, tehnicile de proiectare (Shuai Jiao) și tehnicile de prindere și control (Qin Na).

  • Seria de începători: Tehnici de bază executate pe loc, deplasări, tehnici de atac și apărare cu mâinile și picioarele, condiționare de bază (mobilitate, întărirea armelor naturale), Taolu (forme) de bază ale stilului.
  • Seria de intermediari: Combinații de tehnici executate de pe loc sau din deplasare, interceptări și preluări ale atacurilor, tehnici de proiectare și de prindere și control, tehnici cu armele tradiționale, condiționare specifică (mobilitate și întărirea armelor naturale), tehnici de control energetic (Qigong marțial), Taolu (forme) intermediare, Sanda.
  • Seria de avansați: Tehnici avansate de atac și apărare, tehnici de dezvoltare a echilibrului, condiționare avansată, Taolu avansat și taolu cu arme, tehnici de aparare împotriva armelor, proiectări, tehnici de prindere și control, tehnici de sufocare și tehnici de atac la puncte energetice, tehnici de control energetic și meditație (Qigong), Sanda.
  • Seria de performanță: Antrenamente de enduranță și rezistență, condiționări speciale, Sanda, andrenamente pentru dezvoltarea vitezei și preciziei.

Pentru tematica detaliată și programul de antrenament, afiliați-vă clubului!

Maeștri și instructori

În cadrul Clubului Sportiv „Marea Neagră” vă stau la dispoziție următorii maeștri și instructori, cu ajutorul cărora vă puteți iniția și puteți progresa în stilurile practicate.

Maestrul Florin Iordănoaia

Mare Maestru - Florin Iordănoaia: Kung-Fu, Karate

Maestrul Florin Iordănoaia

Antrenor - Mihai Cîju: Kung-Fu

Maestrul Florin Iordănoaia

Instructor - Radu Laurențiu Iorgoi: Kung-Fu

Maestrul Florin Iordănoaia

Instructor - Mihaela Ocolișan: Kung-Fu

Maestrul Florin Iordănoaia

Instructor - Tudor Bocai: Kung-Fu

Maestrul Florin Iordănoaia

Instructor - Gheorghe Istrate: Kung-Fu

Maestrul Florin Iordănoaia

Instructor - Cristian Opariuc-Dan: Kung-Fu

Săli de antrenament

Sala din Mangalia

Casa de Cultură a Tineretului, Mangalia, Șoseaua Constanței, Nr. 43

Instructori

Sala din Constanța

Pentru moment, sala din Constanța nu este activă. Revenim cu detalii în scurt timp.

Instructori